Minnesuppgradering klar!

Minnesuppgraderingen på min Mac mini gick smärtfritt!

Hittade en väldigt bra guide som jag följde. Det lurigaste var nog att få loss själva karossen från bottenplattan. Det krävde lite bändade med en spackelspade. Upptäckte att det gick bättre om man började på baksidan, vid kontakterna, och sedan jobbade sig runt sidorna. Sen släppte alltihop så fint. Fyra skruv, lossa lite på Airport-antennen och en kabel och sen var det fri åtkomst till RAM-minnet.
Passade även på att göra lite rent invändigt. De drar ju åt sig en del damm, dessa små godingar.

Prestandamässigt blev den betydligt kvickare. Snabbare uppstart, bättre hantering i XBMC (som egentligen var skälet till att jag uppgraderade överhuvudtaget). Så på det stora hela är jag riktigt nöjd!

8 tankar om “Minnesuppgradering klar!

  1. Jo, byta ut två 512or mot två 512or låter ju vettigt 😉

    Nu ska jag beställa en kebabtallrik med stark sås. syns imorgon

  2. Snowleopard visar 4GB minne nu… Kan det vara så att det var 32bits-problematiken som gjorde att vi trodde 3GB var max???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *