Navigon för iPhone 3G.

Navigon för iPhone 3G

Sitter här och funderar starkt på att punga ut med 699 spänn på GPS-programmet Navigon MobileNavigator, till Apples iPhone 3G. Finns nämligen på App Store sedan ett par dagar tillbaks.

Programmet har fått finfina recensioner av användarna och pressen. Det enda frågetecknet jag har är hur det kommer att fungera med kartuppdateringar till europakartorna i programmet. Hur ofta kommer det uppdateringar? Vad kommer de att kosta?

Sen finns det ett litet MEN till, och det är att TomTom kommer med sin motsvarighet någon gång i juli. Frågan är vilken som är bäst! Priset på Navigon är ett kampanjpris som höjs den 1/7. Vad kostar det sen då? 1000 spänn? Vem vet…

Ok, i-landsproblem men fan vad jobbigt! Vad ska jag göra!?

2 kommentarer

  1. Alla NAVIGONs Europa mjukvaraor till andra plattformar kostar 999SEK, så det är nog troligt att det blir samma på denna App. Men om du inte behöver hela EU så såg jag att de nu har släppt NORDEN varianten på APP store. Den säljs till kampanjpriset 469SEK. Det är ju riktigt sjysst. Men iofs… Varför inte ta alla 40 länder för 200spänn extra…

  2. Tjena Edvvin!
    Hade ingen aning om att de tog 999:- för mjukvaran till andra enheter. Men det låter ju troligt att priset blir detsamma även till iPhone.

    Tack för tipset kring Norden-varianten. Den hade jag missat helt. Lite bättre pris på den, plus att den vägde in på enbart 321MB. Skillnad mot 1,6GB för europakartorna. Fast ska man söderut så är man körd.

    Kan i och för sig förstå dem som väljer norden-varianten om de bara sitter på 8GB-modellen. Men vi som har 16GB och dessutom snart tänker uppdatera till 32GB väljer nog europakartorna.

    Tack för tipset, återigen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *