Semester, bredband, värme och jordgetingar!

Måndag. NU har äntligen semestern börjat på allvar! Så grymt skönt!

I morse kom en efterlängtade tekniker från Bredbandsbolaget och löste mina problem. Visade sig vara några gamla kopplingar på inkommande ledningar som strulade. Vi fick fixat det mesta så nu har jag bra fart i ledningarna igen.

Vidare åkte vi till Jysk och köpte en liten utemöbel – ett bord med två stolar. Vi har ställt det på altanen på framsidan, så att vi kan sitta där på kvällarna när solen gassar på baksidan. Riktigt härligt! Inte lika härligt blev det senare, när jag började klippa ner några enbuskar. Det visade sig vara ett jordgetingbo under dem så jag fick backa undan för att inte de ilskna getingarna skulle ge sig på mig. Jordgetingar vs. Jonasson: 1-0. Men vänta bra, jag ska ringa Antimex så ska dom små jävlarna få fan sen! 🙂

Nu dags för en kall öl. Sen blir det nog Hajen på dvd eller nåt annat kul.

Peace!

6 kommentarer

  1. Hade min sista dag i fredags, det var lite små sentimentalt. Börjar på nya imorgon, kommer bli spännande, men kör endast 2v där först sedan är det 4v semester.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *