Slut för denna gång.

Ja, då var midsommarhelgen över för denna gång. Summerar vi så har det varit riktig bra!

Det regnade lite grann på eftermiddagen, men klarnade upp och vi kunde lira lite krocket och dricka öl i solskenet. Tog med mig min EOS-kamera också och knäppte väl närmare 500 kort. Hade lånat ett grymt bra objektiv av Lins pappa för ändamålet. Blir riktigt läckra bilder. Fast efter en första genomgång blev det bara dryga 200 bilder kvar. Vi sken som sagt ikapp med solen och åt sill, färskpotatis och nubbe tills alla storknade. Sen kaffe och jordgubbar. Och mer öl.
Längre fram på kvällen blev det grillning. Jag grillade torskfilé och chili- och vitlöksmarinerad scampi på spett. Det var riktigt gott! Och så mer öl då såklart! Blev sänggång nån gång runt 01.00 efter att ha suttit ute i gäststugan och dominerat på Jontes trumset nån halvtimme. Har aldrig lirat trummor, men efter 10-12 öl och 5-6 snapsar så var jag grymmare än Ulrich!

Så nu vet ni det! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *