Söndagsshopping på Freeport.

Freeport i Kungsbacka

Hallå gänget!

Idag drog vi, trots värmen, ner till Kungsbacka och Freeport för att shoppa loss lite grann. Jag hittade en Peak Performance t-shirt, två fräcka Levi’s t-shirts och två snygga Nike t-shirts plus ett badlakan! Hyfsat överkomliga priser dessutom. Väl hemma igen har vi ätit en härlig kycklingsallad och nu är vi precis hemkomna från en liten tur till kiosken – det vankades mjukglass. Blir väl en film lite senare och kanske några glas svalkande mousserande vin på altanen när solen går ner bakom träden…

I morgon är det måndag och då börjar semestern på riktigt! Fyra härliga veckor ledigt. Ska bli så grymt skönt så det går nästan inte att beskriva med ord!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *