Terminator: Salvation.

Terminator: SalvationNya Terminator: Salvation har biopremiär idag och jag är allt lite sugen på att se den faktiskt! Men Terminator är inte Terminator utan Arnold – så är det bara. Fast den lär ju vara actionspäckad även utan pensionären från Kalifornien.

Ska du se den? Eller har du sett den? Kommentera, men spoila inte!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=puAxrOTqtr4[/youtube]

9 kommentarer

 1. Jag är sugen att se den. Gör Bale en al’a Batman Begins insats så kan den nog vara grym även utan den äkta Terminatorn…

 2. du måste se den så till vida du är en riktig
  nörd som mig och blundar för luckorna i handlingen. det är ju robotarna man vill se ändå. äntligen får man se allt det där Kyle Reese snackade om i Ettan. filmen är fylld med massor av sköna blinkningar till fansen. MEN OBS!! se den inte som Terminator fyra, för då får du helt fel förväntningar. se den som en spinn-of i stället.

 3. Jag såg filmen på premiären, jag är stort FAN till Terminator men den här filmen var en stor besvikelse, Christian Bale sög, dom hade inte den klassika Terminator musiken, kopiering av Transformers och Världarnas krig, knappt några detaljer från dom gamla filmer och introt var som att se nån Batman film.

  jag ger fan filmen en jävligt svag 3.5

 4. Tjena Knotan!
  Japp, robotar och fet action är förstås vad man vill åt med denna rulle. Ska försöka se den med lite andra ögon och utan skyhöga förväntningar. Tack för tipset! 🙂

 5. Hej Leonidas!
  Synd att dem inte har behållt allt det som var bra i de tidiga filmerna. Transformers i all ära men det är inte det vi är ute efter, precis som du säger.

  Hoppas att du menar 3,5 av 5 och inte av 10! 😉

 6. VIP’en here we come… 🙂

  Den har ju fått ”bra” betyg på imdb. Dvs inte lågt och inte för högt (för du suger filmerna oftast oxå). 😉

 7. Tja Jockemannen!
  Kollade just Bergakungen, och de verkar inte ha planerat in att köra Terminator Salvation på VIP’en! 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *