Trött, iPhone OS 3.0 och snart midsommar!

Då är jag äntligen på hemmaplan igen och slappar i soffan med min iPhone 3G i näven efter en lång dag. Jag har precis uppdaterat till nya iPhone OS 3.0 som släpptes ikväll, och lekt runt lite bland de nya funktionerna. Och jag måste säga att jag är imponerad – som vanligt! Apple har lyckats göra en riktigt grym telefon ännu bättre!

Det var en tuff kväll igår jobbmässigt. Jag och två kollegor var ju i skånska Hörby och uppgraderade en kund. Vi höll på fram till midnatt ungefär. Sen tog vi bilen till närliggande motellet Ekerödsrasten och klämde ett par bärs och tjötade lite innan det var dags för sängen. Kollade klockan sista gången strax innan 02.00 och den ringde igen vid 06.10. Trött!! Upp och jobba några timmar, sen några timmar till i bil innan vi landade hemma igen.

I morgon är det i alla fall halvdag på jobbet, vilket innebär att man förhoppningsvis hinner shoppa det sista till midsommar innan alla andra ger sig ut i ruschen. Ska bli gött att få det gjort. Sen midsommarafton, hemmakryddad snaps och bara softa. Det ska bli hur kul som helst!

Vad ska du ha för dig på midsommarafton?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *