Veckans teknikköp.

LG 47LH3000

Veckans teknikköp innebar inget mindre än en sprillans ny TV, faktiskt! Min snart fyra år gamla 42″ LG-plasma fick flytta på sig och ge plats åt en ny 47″ LCD-tv. Mina kriterier var följande. -Större än min förra, kvalitetsmärke, Full HD-stöd och inte helst inte dyrare än 10 000 kronor. Valet föll på en LG 47LH3000. En Full HD-maskin i svart pianolack.

Har inte hunnit mecka så mycket med den ännu men den primära funktionen som den här tv’n skall ha, är att driva min Mac mini som agerar mediacenter i vardagsrummet. Min gamla tv saknade Full HD-stöd och således fick jag ingen vidare upplösning på den, medan den här nya är riktigt trevlig att titta på. Ska försöka slänga upp lite bilder framöver.

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *