15 snygga WordPress-teman!

Temat Elegant Grunge

Hittade en sidan med 15 riktigt snygga teman för dig som bloggar med WordPress. Alla dessa premium-teman är dessutom gratis så ta och klicka dig över dit och slunga hem dem!

7 kommentarer

  1. Hallå Jocke!!
    Japp, gör det. Där fanns en del snygga teman faktiskt. Alternativt så får du säkerställa att din API-nyckel är korrekt. Eller helt enkelt titta efter en annan statistikplugin.

  2. Jag provade att installera ett av dessa teman men då funkade inte bloggen, jag vet inte om det beror på att dessa teman är kompatibla med WP 2.7 och jag kör 2.8!

  3. Tjena Roffe!
    Knepigt. Det borde inte vara några problem. WP 2.8 ska vara ”tema-kompatibelt” med WP 2.7. Kan eventuellt vara något plugin som spökar i bakgrunden. Eller så krävs ett specifikt plugin för just det temat.
    Kolla också att temakatalogen inte ligger på ytterligare en undernivå i trädstrukturen. Ibland kan det se ut så här: /wp-content/themes/mitt tema/mitt tema/. Det kan ställa till problem…

  4. Ja, det är nog något plugin som inte funkar, men jag tror inte jag ska byta tema ändå, jag är ganska nöjd med det jag har nu, men man vet alldrig. Men tack ändå för tipset.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *