Fyra nya bakgrundsbilder.

Jag tyckte att det var hög tid att jag skärpte till mig och slängde upp ett gäng nya bakgrundsbilder här på bloggen, till eder förnöjelse! Så här kommer de nu, ett gäng läckra wallpapers som jag hittat borta på deviantART.com, i vanlig ordning. Hoppas att någon av dem gör sig på ditt skrivbord!

Silver Jewelery av Zwopper
001001 Green av adni18
Grey Waves av mentalmango
Lower Ries Nebula WS av casperium

6 tankar om “Fyra nya bakgrundsbilder.

 1. Nej men Magnus!
  En till bakgrund från mig!!!
  Tack så jättemycket för att du lyfter fram mina prylar!
  Om du (eller någon annan) vill, så kan jag göra en utan Linux Mint logan.
  Hojta bara till här eller på min deviantART sida.

  Ha en forsatt trevlig sommar!

 2. Tjena Zwopper!
  Gott att höra från dig igen. Du gör många riktigt snygga bilder. Vill du, så får du gärna lägga upp ovanstående bild utan Linux Mint-loggan och meddela mig länken. Den var riktigt snygg, men själv är jag mer en Windows- och Mac OS X-kille, du vet! 😉

  Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *