Helmut på!

ArmA2 in actionDet trillade ner ett paket i brevlådan idag. Ett paket från England för att vara exakt. Ett paket som innehöll pc-spelet ArmA2!

ArmA2ArmA2, eller Armed Assault 2 som är den fullständiga titeln, är en krigssimulator från Bohemia Interactive. Bohemia är väl mest kända för pc-spelet Operation Flashpoint och tillhörande expansioner. Också en krigssimulator. Men sen sålde man rättigheterna till Codemasters som nu jobbar på att färdigställa Operation Flashpoint 2. Dock har Bohemia Interactive inte givit upp, utan ger oss nu ArmA2, uppföljaren till ArmA och Cold War Crisis. Hade Bohemia fått skapa Operation Flashpoint 2 själva, så hade den sett ut som det spel jag nu håller i handen.

ArmA2 är extremt stort, extremt svårt, extremt realistiskt och extremt kul!

Gillar du krigssimulatorer av den lite tyngre skolan så spele igenom ArmA2-demot (~2.6GB) och köp sedan spelet!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *