Jag, en samlare.

Let’s face it, jag är en hamster!
Jag samlar på alla gamla kartonger från teknikprylar som jag köpt. De tar grymt mycket plats men det är skönt att alltid ha originalförpackningen (notera stavningen, Johan) kvar om det skulle hända något, eller om man mot förmodan skulle sälja prylen.

Men som sagt så är det utrymmeskrävande, så därför behövdes ett rejält röj häromdagen för att göra plats i källaren. Sånt svider lite i själen…

Tomma kartonger går till återvinning... Till slut.

8 kommentarer

  1. Tja Jockeman!
    Visst är det skönt att alltid ha originalförpackningar till allting? Gör faktiskt lite ont att behöva göra sig av med sånt men du vet ju lika bra som jag hur mycket plats det tar och hur ofta man egentligen behöver dem…

  2. Kan bara hålla med. Jag samlar också på (många)kartonger till diverse prylar. Det är smidigt faktiskt att kunna stoppa ner allt där det en gång var istället för att linda allt i en Coop kasse. 🙂

  3. Hallå Marcus!
    Japp, precis så känner jag också. Känns mycket bättre att sälja någonting om man har kvar originalkartongen. Eller om man behöver lämna tillbaks något för service eller reklamation, för den delen.

  4. Jag har gjort likadant, jag har också en hel hög med originalkartonger i källaren, så jag måste också rensa lite.

  5. Hm, verkar vara ett hyfsat utbrett fenomen det här – trots allt. Trodde först jag var ganska ensam. Men nu kryper det fram en massa tomkartongs-fetischister! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *