Telenors priser för iPhone 3GS.

Mobiloperatören Telenor har nu släppt sina priser på abonnemangen för Apples iPhone 3GS. Ser klart intressant ut!

Jag är faktiskt lite sugen på deras Telenor FastPris Sverige för 699 spänn i månaden. Då ingår allt! Rubbet! Vi snackar gratis surf, gratis snack, gratis sms, gratis mms OCH gratis iPhone 3GS 16GB (ingen 32GB?). Fast månadskostnaden är förhöjd med 150 spänn. Men då skulle man faktiskt kunna slänga ut det fasta abonnemanget och bara ringa mobilt.

Vad tycker du? Verkar det prisvärt, eller hade du valt något annat alternativ, eller kanske en annan operatör? Kommentera!

Här nedan finner du priserna för Telia respektive Tre:

4 tankar om “Telenors priser för iPhone 3GS.

  1. Säljer själv för samtliga operatörer och min åsikt är att Telenor erbjuder de bästa priserna då du inte betalar något för den fria datatrafiken, iallafall för de rörliga abonnemangen. Samt har de ingen begränsning i datamängd och inga restriktioner för datahastighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *