Tråkig dag på kontoret!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

13 kommentarer

 1. Usch då din stackare!! Tycker synd om dig. Har hunnit med en tur till Stockholm och ser fram emot lite annat kul innan jag är tillbaka på kontoret om nästan 3 veckor!

 2. Hej Jeanette!
  Jaså, du smyger i kulisserna? Kul!
  Snacka tråkigt det har varit idag. Bara jag och Fredrik som är vettiga på hela företaget. Ruskigt glest med folk annars… Tråkigt! Ni måste komma tillbaks – NU!!!

 3. Jag tänker inte komma tillbaka förrän jag absolut måste! Men jag lider verkligen med dig! Jag sitter och tittar på gamla kort och hittade ett kort på min morbror som jag tycker är lik dig. Någon dag kanske jag tom kommer ihåg att ta med det till kontoret.

 4. Jeppe är rätta ordet. Det är en man som aldrig kommer att bli vuxen. Han är lika busig som ett stort barn men har också ett stort hjärta. Han är min favoritmorbror (har bara en morbror men i alla fall).

 5. Har ni firmafest här eller?
  Jag är tillbaka på måndag, hoppas du kan hålla ut. Fram till dess ska jag hälsa på herr och fru Bag-in-box (rött och vitt alltså). Men nu börjar vi med en flaska rosé!

  Olé!

 6. Det var ett jävla liv på er här inne!! Sa ju till dig att du skulle ta en vecka till men du skulle ju vara obstinat som vanligt! 😉

  Herr och fru Bag-in-box’s son, lilla 33 cl Heineken, hälsar alla. Imorgon blir det ut i skärgården…ses om tre veckor.

  Badda bim, badda bom!

 7. Visst ska man bejaka barnet i sig. Det är ett bra sätt att överleva en tråkig dag på kontoret, hitta på lite bus som drabbar de roliga kollegorna vi har………

 8. Full fart i kommentarerna på det här inlägget idag! Folk verkar vara rejält skadeglada!

  Jocke, din semesteralkoholist. Du får lägga ner det där med rosé. Det är inget för män över 180. Fjolldricka!

  (Gulliga) Moje>> En annan som får slita för pengar har ju inte råd att plocka ut så jäkla mycket semester som du. Och du, ta det lugnt med din 33cl Heineken. Du är ju inte så stor och grov, direkt… Ka-tjing!!

  Jeanette, japp. Tyvärr finns det inga roliga kollegor att driva med. Alla hänger mest här, verkar det som… Men jag saknar dem inte! HA!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *