Veckans teknikköp.

Veckans teknikköp kom faktiskt lite oväntat. I förrgår bestämde vi oss nämligen för att köpa en ny tv-möbel till vardagsrummet. Vi hade spanat in en pianosvart Bestå Burs på IKEA som vi båda ville ha. Enda problemet var att min befintliga förstärkare, en Andersson R2 var för klumpig för att passa i den nya möbeln. Vad göra!?

Bestå Burs svart

Jo, jag tog nätet till hjälp och började leta efter hembioreceivers i lågprofilutförande. Finns en drös på marknaden men priserna sticker lätt iväg när man vill ha lite smuttare format på grejorna. Till slut så hittade jag en Panasonic SA-HR50. Visst, en snart 2 år gammal modell men till rätt pris och dessutom så fanns den i lager i Göteborg. En kvar!! Så igår drog vi till IKEA, mätte möbeln och sen in till stan för att hämta stärkaren. Tillbaks till IKEA igen och sen hem med våra nya prylar.

Panasonic SA-HR50

Sen började jobbet…
Möbeln tog väl 2-3 timmar att sätta ihop. Och sen skulle ju alla kablar och enheter på plats i den nya möbeln. Vi snackar TV, förstärkare, Nintendo Wii, Xbox 360, Mac mini, switch, digitalbox, nätverksdisk och 6 stycken högtalare. Mycket kabel blir det!

Men nu sitter grejorna på plats i alla fall. Det blev riktigt snyggt!
Nu återstår bara att programmera min Harmony Remote för att funka med den nya Panasonic-enheten. Lite knivigt, men det ska nog gå bra till slut!

12 kommentarer

 1. Tjena Kimmen!
  Bilderna är uppe nu! Bara för dig! 😀 Haha!
  Förresten, vad gör du i Varberg då? Wheels & Wings eller? Nåt speciellt på g?

 2. Hääärligt! Ser kanon ut!
  Hälsar på en familj som jag känner från Schweiz. Fast Wheels & Wings tittade vi lite snabbt på idag. Det blir nog bara ta det lugnt och skönt här… jag som tänkte komma till kusten för att njuta av sol blir nu dränkt i vatten istället!

 3. Kim, yo my man>>
  Ja, vädret längs västkusten är inte vad det borde ha varit den här sommaren, om man säger så… Har varit ganska så ostadigt.
  Förresten, kör du bil till Varberg eller åker du ”kommunalt”?

 4. Tyvärr tar jag tåget hem imorgon. Tanken var att köra först, men det blir så många timmar. Annars tänkte jag faktiskt svänga förbi dig på vägen hem. Det får bli en annan gång tyvärr! 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *