Voddler. Filmens Spotify.

Det var bara en tidsfråga innan det skulle komma en motsvarighet till Spotify, fast för film.

Svenska tjänsten Voddler, har precis öppnat portarna och tar nu emot ansökningar till sin betatjänst som drar igång efter sommaren. Tre typer av konton finns tillgängliga; dels reklamfinansierad, sen två betalkonton varav det ena medger att man får glo på så mycket film man orkar per månad, och det andra baseras på att man betalar per film – lite grann som SF Anytime och motsvarande tjänster.

Enligt Voddler själva så har man redan slutit avtal med några av de stora bolagen och man kommer att ha tusentals titlar färdiga för oss användare att streama inför starten. Många av dem i HD-upplösning.

Turligt nog sitter jag som kund hos Bredbandsbolaget, vilka har tecknat avtal om att få ge sina kunder förtur till Voddler när man går igång skarpt.

7 kommentarer

  1. Jag har också anmält mig hos Bredbandsbolaget . Nästan så jag hoppas på en regnig sommar. Måste nästan nypa mig i armen då jag inte kan tro det är sant

  2. Hej Monika!
    Kul att vi som Bredbandsbolaget-kunder (långt ord) blir först ut att testa den här tjänsten. Passar för övrigt bra att de väntar med att lansera den, för nu är ju vädret strålande, då orkar man inte sitta inne och glo. Men i höst, då ska det streamas filmer! 🙂

    Hm, om de bara kunde släppa en klient till Mac OS X också…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *