9 kommentarer

  1. Efter att kört Windows 7 på kontoret med BETA 7200 versionen så kan jag inte annat än att hurra. Hur MAC fantast jag än är så finns det äntligen lite hopp i Windows fortfarande. Lightroom, Photoshop, Dreamweaver, Outlook, Importering av bilder, FTP uploads samt lite MSN samtidigt fungerar kanon. Kanske skulle prova med lite hederligt CS på andra skärmen! 😀

  2. Tja Kim!
    Jag kör också Windows 7 på jobbdatorn, fast en tidigare build, i en produktionsmiljö och det funkar klockrent. Riktigt nöjd!

    Vi får RTM-versionen i kommande vecka tror jag, så då blir det till att blåsa den och sen uppgradera. Ska bli riktigt intressant! 🙂

  3. Gött, Kim! Installera Windows 7 och posta ett inlägg på din blogg sen, så vi får en liten snabbrecension.

    MBP!? Guess what!? 😀

  4. Förstår det! Otroligt grymma datorer. Sneglat lite på en ny jag också. Men först ska man ha rull på företaget jag hjälper nu 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *