En bra dag!

Ett glas vinJag sitter här och myser med ett glas vitt vin och lyssnar lite på en gammal klassiker, Hard core med Dee Snider på Spotify! 80-tals popmetall så det skriker om det!

Idag har det varit en riktigt bra dag! Har jobbat lite på halvfart idag, planerat inför ett jobb om ett par veckor. Sen har vi hunnit med att jaga rätt i ett program som konverterar dvd-skivor till mkv-filer. Min kollega Antbro hittade ett lovande freeware-program som heter MakeMKV (fantasifullt va?) och det verkar faktiskt funka riktigt bra. Sitter just nu och testar det på en av mina filmer och den löser en sådan konvertering på 25 minuter. Helt okej! Dock var ljudnivån på tok för låg. Får leta bland inställningarna efter en lösning på det.
Fast jag är inte helt säker på om jag ska köra mkv eller iso ännu. Mkv-formatet är ganska smutt på sitt sätt. Vad tycker du? Iso eller mkv? Kommentera gärna det, tillsammans med en liten motivering.

Lunchen idag bestod i en god pasta med bacon och en krämig sås med soltorkade tomater. Denna intog vi i solen vid Delsjö Golfkrog. Riktigt gott!

I övrigt jag har hunnit med att klippa gräsmattan också. Skönt att ha det gjort. Sen åt vi en riktigt god kycklingsallad, och nu sitter jag alltså här och summerar allt. En sån där bra dag!

Och i morgon är det fredag – ännu bättre! 😀

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *