En vanlig måndag.

Kom till jobbet precis vid 08.00 idag (efter att ha försovit mig i över en timme) och några av mina konsultkollegor hade kommit tillbaks efter semestern. Ganska gött att bara sitta och tjöta bort nån timme med dem innan vi började ägna oss åt jobb. Känns att det fortfarande är semestertider bland kunderna eftersom mycket går på halvfart ännu. Men det lär väl ändra sig om nån vecka eller ett par…

Käkade indisk mat idag igen. Blev kyckling tandoori för min del. Riktigt gott! Hann med att pilla lite på Macen under lunchen också. Trivs riktigt bra med den, faktiskt!

I övrigt har det varit en ganska sansad dag – börjar veckan med lite mjukstart. Handlade lite mat på vägen hem, så just nu sitter jag och väntar då älsklingen håller på att tillaga den. Blir kotletter med något smarrigt till… Kanske rentav läge för en öl? Alltid!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

4 kommentarer

  1. Hmm, har alltid undrat vad det är du jobbar som, om man kan försova sig på jobbet är det ju lite av ett himmelrike! 🙂

  2. Haha, ja nog försov jag mig alltid – men jag hann till jobbet i alla fall. Börjar först klockan åtta.
    Jag jobbar förresten som konsult inom ett företag som utvecklar mjukvara.

    Vad gör du själv?

  3. Okaj 🙂 Behöver jag inte fundera på det längre.
    Hehe själv är jag fortfarande en liten plutt, studerande… ^^

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *