Hitta rätt iPhone-abonnemang.

Sidan iPhonepriser.com hjälper dig att hitta den mest lämpade operatören inför ditt iPhone-köp.

Samtliga säljande operatörer finns representerade med sina olika abonnemang. Fyll bara i ditt uppskattade antal samtalsminuter, sms, datamängd och antal samtal så får du det bästa prisalternativet för dig!

IDG hade tipset.

4 tankar om “Hitta rätt iPhone-abonnemang.

  1. iphonepriser.com är en mycket snygg sida. Dock har den sina brister. Blir svårt om man inte vet hur mycket man ringer för per månad i minuter. Jag kastar mina räkningar, och vissa har dem ju på autogiro. Jag har byggt en liknande webbplats med annorlunda upplägg.

    Adressen är http://www.iphoneabonnemang.se för den som är intresserad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *