Jonasson goes Voddler!

Yay!

Gissa vem som har fått en inbjudan till filmstreamingtjänsten Voddler!? 😀

Voddler

10 kommentarer

 1. Wow, jag är sjukt avundsjuk. Du måste skriva en utförlig recension och fixa fram några åt dina trogna läsare.

 2. Hej Malin!
  Japp, räkna med några ord från mig om den när jag hunnit testa den ordentligt. Det får bli till helgen tidigast, eftersom jag sitter på min MacBook Pro i veckan och det ännu inte finns någon Voddler-klient för Mac! 🙁

 3. Tjena Kim!
  Jag är kund hos Bredbandsbolaget och de har tydligen slutit ett avtal med Voddler om att erbjuda sina kunder beta-invites till tjänsten. Så därför fick jag tag på den åtråvärda inbjudan! 😀

 4. Hm, ja jag vet… Jag är en usel människa.
  Har faktiskt inte testat Voddler så mycket ännu. Dels därför att tjänsten under betan har varit svajig och nere helt under en veckas tid, dels att filmutbudet ännu så länge är relativt klent OCH att Voddler ännu inte finns i en Mac-version. I princip nödvändigt för mig som har min Mac mini kopplad till tv’n.

  Men bara lugn. Bättre sent än aldrig! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *