Mac OS X Snow Leopard på fredag!

Apple Store

Det har väl knappast undgått någon Mac-intresserad att Apple idag har släppt sitt senaste operativsystem Mac OS X 10.6, även kallat Snow Leopard, till försäljning. Svenska MacWorld skriver om det, iLove skriver om det och Macfeber skriver om det. Bara för att nämna några!

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

Intresset för Snow Leopard har varit stort sedan man tillkännagav dess utveckling. Många är vi som väntat på stöd för 64-bitar, omskrivning i Cocoa och fullt stöd för Microsoft Exchange – vilket borde göra Macen än mer konkurrenskraftig som företagsdator. Att sedan en uppgradering till Mac OS X 10.6 bara kostar 319 kronor, gör ju inte saken sämre!

Själv köpte jag ju min MacBook Pro för en dryg månad sen och får därför möjlighet att via Apples uppgraderingsprogram, uppdatera mig till Snow Leopard för 99 spänn. Ett helt okej erbjudande! Så har du köpt en Mac under de två senaste månaderna (sedan 8 juni) så är chansen stor att du kan komma över Snow Leopard för priset av två bärs på krogen.

Hungrig efter mer information kring Mac OS X Snow Leopard? Surfa in på Apples hemsida.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *