Reach out and touch faith.

Depeche Mode 2009

Idag fick vi (tack, Mattsson!) bokat biljetter till Depeche Mode på Scandinavium den 26/1 2010. Har aldrig sett dem faktiskt. Okej, jag har knappt lyssnat på dem heller men känner samtidigt att jag gärna skulle vilja se dem. Checka av dem från livets lista liksom…

Min kunskap om DM sträcker väl sig mest till Personal Jesus, Stripped och Just can’t get enough. För övrigt är jag grym på just Personal Jesus på Lips till 360’n! 😉

Så nu behöver jag veta vilka låtar jag måste plugga in mig på inför konserten. Antingen tipsar du mig här via kommentarerna – eller ännu hellre, sätter ihop en schysst spellista i Spotify och postar upp länken i en kommentar.

Hygglo!

2 kommentarer

  1. Jag vill bara säga att jag är avundsjuk för att en ”oinvigd” fått tag i biljetter och inte moi:-(

    Föreslår att du i första hand lyssnar igenom 101-skivan och Violator.

    Må väl.

  2. Tjena Humosapiens och tack för tipset! Violater känner jag igen lite grann men 101-skivan var obekant. Får kolla efter dessa på Spotify.

    Ha det gött!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *