Senast sedda: Terminator Salvation.

Terminator SalvationIgår såg vi Terminator Salvation. Fjärde filmen om mördarrobotorna från Skynet som funderar starkt på att ta över världen. Men inte utan visst motstånd, visar det sig – då John Connor och kompani rycker ut för att knyckla metall.

Det skall erkännas att jag inte hade speciellt höga förväntningar på den här filmen, vilket var tur det! Det är action från början till slut, men som min kollega Johan sa, så infinner sig aldrig domedagskänslan på samma sätt som i ettan, och framför allt i Terminator 2. Det finns en del läckra scener och fotot är bitvis riktigt vackert med fina vyer och storslagna effekter. Men det är ingenting annat än en fristående actionfilm, som ibland bara blir fånig.

Så ska du se Terminator Salvation, glöm att du har sett de två första filmerna – annars finns det risk att du blir besviken.

Terminator Salvation. Betyg: 2/5.

En tanke om “Senast sedda: Terminator Salvation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *