TomTom nu för din iPhone.

TomTom iPhone appIdag kan vi konstatera att GPS-navigatortillverkaren TomTom har släppt sin version för Apples mobiltelefon iPhone. För 949 spänn får du tillgång till hela västra Europa medan du kommer undan med 659 kronor om du istället väljer att nöja dig med kartor över Norden.

Själv kör jag Navigons dito och är synnerligen nöjd. Fast det vore ju klart intressant att få testa TomToms lösning också.

Ladda ner TomToms kartor från App Store via länkarna nedan.

5 kommentarer

  1. Jag ska snart köpa en begagnad iPhone 2G av min äldre brorsa. Jag förmodar att det passar till den och så? Kostar det pengar när man använder TomTom när man drar upp den i bilen förutom den där tusen lappen man betalar för att köpa den?

  2. Tjena Banshie!
    Nej, när du väl har köpt programmet så laddar du ner det till din iPhone (bra att ha gott om minne ledigt, Navigons Europakarta tog 1.6GB). Ingenting laddas över nätet utan hela kartan ligger lokalt. Bara GPS-signal behövs. Fast sen lär man nog behöva betala för kartuppdateringar, när dessa nu släpps framöver.

  3. Helt rätt Kim! Fel av mig.
    Jag tänkte 2G = Andra generationens iPhone (=3G). Helt galet. Såklart den första iPhone som avsågs. Fel av mig.

    Så Banshie – glöm mitt inlägg. Det finns, precis som Kim säger, ingen GPS-mottagare inbyggd i iPhone 2G. Köp en 3G eller en 3GS istället! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *