090909 Apple Event.

Nästa onsdag, om en vecka alltså, drar Apple ihop sin skock nyfikna fans och evangelister och presenterar ännu ett Apple Event. Inbjudan för året ser ut enligt nedan och som vanligt i september så kommer man att koncentrera sig på musik, det vill säga ny version av iTunes (version 9 troligtvis) och nya uppdaterade iPod-modeller.

Apple Event 090909

Att man väljer att lägga hela eventet på en onsdag när man traditionellt sett har dem på tisdagar beror med all säkerhet på datumet, då det på onsdag är den 9’e september 2009 – alltså 090909. Då passar det ju extra bra med iTunes 9 dessutom. Klockan 19 startar eventet och den som är intresserad av att följa allt live gör bäst i att hålla sig när sidor som t.ex. Mac Rumors, svenska MacWorld och liknande.

Vad kan vi förvänta oss av Apple den här gången? Snabbare iPod Touch OCH med kamera? Troligt. Kamera även på iPod Nano? Nja? Nån ny modell? Annat godis? Kommentera!

Läs mer om eventet hos MacWorld, Macfeber och Mac Rumors.

2 tankar om “090909 Apple Event.

  1. Jag minns att jag satt och följde en live blogg under deras event för drygt 2 år sedan. Det var bland annat utannonsering av iPod Classic, iPod Touch och iPhone samt en ny iPod Shuffle. Hoppas helt klart på en ny version av iPod Classic i år, eller att de möjligen ökar utrymmet på Touch om det är den sortens iPod som gäller nu. 🙂

  2. Tjena Dylan!
    Frågan är hur länge iPod Classic kommer att överleva. Med tanke på att den för två år sedan just fick namntillägget ”Classic” borde det tyda på att den var/är inne på slutfasen. Fast den är förstås obesegrad vad gäller utrymme. Men tekniskt sett har det inte hänt så mycket mer.
    Att iPod Touch får fördubblat lagringsutrymme ser jag som en självklarhet – det har väl varit så varje år sedan den kom?

    Vi får helt enkelt hålla ögon och öron öppna på onsdag! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *