Adobe Photoshop CS4 Extended!

Adobe Photoshop CS4 Extended

Jag packade just upp ett paket som kom rekommenderat med posten idag. Adobe Photoshop CS4 Extended for Windows.

Jag köpte programmet på Tradera i söndags och idag har jag alltså fått lägga mina händer på det! Har labbat lite med tidigare versioner av CS-sviten men aldrig CS4, så det här ska bli riktigt kul.

Men det bästa av allt var nog ändå priset – då det landade på 950 spänn. Nypris på Dustin är 12 800 spänn PLUS moms. Jo, man tackar!!

Så nu behöver jag bara ha era bästa Photoshop-tips så att jag kan göra mina foton rättvisa i fortsättningen. Så vänligen hjälp en stackars lekman att komma igång. Länkar eller handfasta tips tas tacksamt emot! 😉

4 kommentarer

  1. Hej Annelie.
    Japp, självklart är det den riktiga versionen. Dryga 1000-lappen kan verka dyrt trots allt, om man inte har behov av en såpass avancerad bildbehandlare. Det finns ju faktiskt väldigt kompetenta gratisprogram som till exempel The GIMP, som klarar mycket av det man gör i Photoshop.
    Men har du behovet och pengar att spendera så är Photoshop kungen av bildbehandling!

    Ha det så fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *