Konferens.

Äntligen helg! Och äntligen hemma igen efter en lång dag i ett vackert men regnigt och blåsigt Mollösund ute på Orust. Vi hade ett konferenspass med jobbet och passade då på att titta i backspegeln samtidigt som vi tog tempen på dagsläget och diskuterade morgondagen. Vad pysslar vi med och gör vi det på rätt sätt? Svaret på den sistnämnda frågan kan diskuteras… Det blev en del sagt men många outtalade ord hittade ändå fram med blickars hjälp. Dock känns det viktigt att kunna lyfta diskussionen, få korten på bordet utan att det blir pajkastning.

Vi får se hur det ut- eller avvecklar sig.

2 kommentarer

  1. Blickar kan ibland säga mer än ord! Ha en trevlig helg så syns vi pigga och glada på måndag….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *