Laholm/Stockholm.

Någon som har lust att åka till vår kungliga hufvudstad i morgon eftermiddag istället för mig? Ska på ett kundbesök i Solna på torsdag morgon så det till att kånka upp redan i morgon. Vi kan ju hoppas att kundbesöket går bra och att vi får affären. Det känns ganska hoppfullt.

Walle och jag har förresten spenderat dagen nere i ett soligt Laholm idag. Bra kundbesök. Fick satt en del parametrar i systemet och förberett lite grann inför utbildningen som startar om ett par veckor. Intressant projekt!

Annars sitter jag här, färdigpackad inför Stockholmsresan i morgon, dricker en kall Mariestads och lyssnar på Heilig med tyska Eisbrecher. Tungt som alltid!

Funderar lite på om man skulle ta och slänga upp en ny undersökning på sidan. Tips mottages!

4 kommentarer

  1. Tillhör faktiskt ovanligheterna. Normalt sett brukar jag bli stående med sånt här tjafs samma morgon som jag skall iväg, så jag är överraskad själv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *