Om Google Earth.

Google Earth

Jag sitter här med ett glas vin och tittar lite på måfå i Google Earth. Jag kan inte sluta faschineras över det här programmet. Varje gång jag startar det lär jag mig något nytt i samband med mina upptäckter. Det är helt sanslöst vad mycket information det finns tillgängligt via programmet! Jag har precis hittat mängder av ubåtsvrak från andra världskriget och även tittat till vraket efter det mäktiga Titanic där hon vilar i sin grav i nordatlanten på 3800 meters djup sedan 1912. Vidare lokaliserade jag även vårt hus (vem försöker inte med det) och konstaterade att fotot var taget i mars 2008 och att min gamla silverfärgade Saab 9-3 står på uppfarten.

Jag hittade även 31 Spooner Street, Rhode Island, där som bekant the Griffins är bosatta!

Ganska häftigt när man tänker efter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *