Se hyrfilmer i Plex med Headweb!

HeadwebIgår kväll fick jag ett mail från Headweb, en svensk tjänst för att hyra filmer stream- och downloadfilmer över nätet. Upplägget är litegrann som Voddler fast utan reklam. Men då måste man givetvis pröjsa en slant först.

Anyways, mailet innehöll en länk till deras första publika plugin för mediacenterlösningen Plex, som ju är onekligen störst på Mac-plattformen. Med hjälp av det här pluginet kan du alltså browsa och hyra filmer direkt ifrån Plex – allt du behöver är ett konto hos Headweb!

Så ta och slunga hem betan (installationsbeskrivning medföljer) och upptäck vilka filmer som finns i utbudet, speciellt efter att Headweb just fått till ett avtal med Hollywood-kändisarna Warner Bros…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *