Windows 7 installerat och klart!

Windows 7Japp, då var man uppe och igång med Windows 7 Ultimate x64 även på hemdatorn. Windows Experience Index visar på 5,9 vilket jag är högst besviken på. Men det är min numera pensionsklara gamla WD Raptor-disk som sänker prestandan trots sina 10 000 rpm. Nåväl, systemet är nyformaterat och således ganska rappt ändå!
Jag spenderade gårdagen till stor del med att lägga in alla program och återställa alla inställningar för mail, adressböcker och backupsynkronisering. Nu återstår bara några få program och spel sen är man tillbaks i matchen igen.

Fick dessutom installerat Photoshop CS4 Extended igår. Jag köpte ju det på Tradera för nån vecka sedan men avvaktade med installationen tills jag fått Windows 7 på plats. Installationsskivan till Photoshop var på engelska, men jag laddade hem en svensk demoversion av programmet från Adobe och det gick ypperligt att aktivera den med nyckeln som följe med köpet. Så nu har jag, som ren bonus, en svensk version av Photoshop CS4 Extended. Man tackar, Adobe!

2 tankar om “Windows 7 installerat och klart!

  1. Rätt intressant att jag ligger på 5,9 med min WD GreenPower 500gb hdd också. Den ligger på 7200rpm. Känns en aning konstigt?

    Däremot ligger jag på 3,4 eftersom jag kör med ett inbyggt moderkort från HTPC’n just nu 🙁 Ändring kommer!

  2. Tjena Kim!
    Ja, det låter väldigt suspekt faktiskt. Om jag inte missminner mig så är min gamla C-disk en Raptor. Jo, vänta…visst är det det (kollar enhetshanteraren) Den dyker upp som WDC WD1500ADFD. Antingen har den redan gått i pension eller så har du fått ett toppexemplar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *