Belkin Home Base F5L049.

Belkin Home Base F5L049

Belkin har släppt en smidig liten produkt som man döpt till Home Base F5L049. Bakom det kryptiska namnet döljer sig en liten USB-hub med nätverksuttag. Det fiffiga med denna är att du kopplar den till din router och sedan pluggar du in dina USB-ansluta hårddiskar, skrivare i den och vips så har du dem tillgängliga över ditt hemmanätverk. En annan smart funktion är att den också innehåller ett trådlöst nätverkskort av 802.11n-standard, det vill säga 300 megabit per sekund!

Priset skall enligt Digitala Hemmet ligga på runt 1000-lappen och den skall finnas i butik redan nu.

Jag är grymt sugen på en sån här liten goding. Har du en? Vet du hur de presterar? Skriv gärna en rad eller två.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *