En bra dags färd mot natt.

Torsdag kväll och här sitter jag och gör precis ingenting. Ganska så skönt faktiskt! Har precis käkat en halv grillad kyckling och lite sallad. Inte alls dumt.

Det har varit en hyfsat fullpackad dag på jobbet – en ganska bra dag dessutom. Håller på att förbereda utbildningsmaterial och planering inför nästa veckas lilla utflykt till Laholm. Oh, reminds me – jag måste boka hotellrum!
I övrigt var vi på pastan och käkade lunch idag – som vanligt. Vitlöksfräst bläckfisk med fullkornspasta, olivolja och piri-piri bjöds det på. Gott som alltid!

I morgon ska jag besöka gänget på min gamla arbetsplats, för att hålla en produktdemo. Ska bli kul att se några bekanta ansikten – ni är saknade! Och självklart, Lotus – jag kommer upp på en kopp java! 😉

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *