En sån där myslördag.

Det ösregnar ute. Verkligen ösregnar. Ganska mysigt faktiskt, så länge man slipper vara ute.

Vi åkte en sväng till Kållered och IKEA i förmiddags. Mycket folk, men vi skulle inte ha något speciellt så vi gick mest och strosade. Köpte lite småprylar på nedre plan. Letade efter en ny datormus till Lin men hittade ingen som passade. Jag var grymt nära att köpa en Xbox 360-kontroll till datorn men hoppade över det i väntan på inköp av antingen NHL 10 eller FIFA 10. Sugen på något av de två spelen i alla fall.

Ikväll lär det bli lugnt här hemma. Tänkte ta en bastu och en öl om ett par timmar. Sedan laga en mustig fransk biffgryta med mycket rödvin i. Avnjuta den i vardagsrummet medan vi kollar på något serieavsnitt och senare blir det säkert lite film och popcorn. En helt vanlig lördag, med andra ord.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *