Logitech släpper nytt speltangentbord!

Länge har jag varit sugen på Logitechs gamingtangentbord G19 – som dock har den stora nackdelen att vara dyrt och klumpigt på grund av den inbyggda LCD-skärmen. Detta verkar Logitech nu ha insett eftersom de nu presenterar en bantad variant av det omåttligt populära tangentbordet.

Logitech G110

Den nya, lite smidigare versionen går under namnet G110. Förutom att innehålla en massa makroknappar och sedvanligt bakgrundsbelyst tangentbord så kan du också ansluta USB-enheter, samt mikrofon och hörlurar till den. Perfekt för dig som inte har några ingångar på framsidan av din burk!

Logitech G110 väntas komma ut i handeln under januari 2010 och enligt IDG så skall priset hamna på cirka 800 kronor med moms.

Definitivt köpläge för mig i alla fall. Hade varit kul att byta ut mitt gamla Logitech Ultra X Flat.

2 kommentarer

  1. Snajsigt värre! Har faktidkt kollat in detta temat med men verkar inte bättre än att jan får kolla runt mer nu då… 😉
    Vad heter pluginet du använder till Twitter till höger?

  2. Tja Jocke.
    Har meckat med det här temat bakom kulisserna ett par veckor nu. Bland annat skapat översättning och lite sånt pill. Pluginet för Twitter ingår faktiskt i temat. Finns även en del andra snygga widgets i temat, såsom ”mest kommentarade inlägg”, ”featured posts” osv. Dunka in och kolla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *