Media Markt aftermath.

Mors!

Precis hemkommen från en tur till Göteborg och Media Markt. Och ja, det blev inköp som vanligt. Svårt att åka dit utan att få med sig någonting hem.

Forza Motorsport 3

Jag letade först och främst efter en ny NAS att ha här hemma i nätverket men hittade inte det jag sökte. Spanade också in ett Logitech gamingtangentbord i ultratunn modell med diskret bakgrundsbelysning. Kostade dock 900 spänn så jag hoppade den här gången. Däremot sprang jag, bokstavligt talat, på Forza Motorsport 3 till Xbox 360 så det blev inköp direkt! 600 spänn men va fan – det är det värt! Köpte också ett expansionspaket till Fallout 3, innehållande tilläggen Broken Steel och Point Lookout. Har ju klarat spelet i övrigt så det vore kul att utforska lite mer av den postapokalyptiska världen.

Lin köpte som väntat Wii Sports Resort med nya Motion Plus-kontrollen, och nu tänker hon förmodligen belägra tv’n för att lira resten av dagen. Det betyder att jag får stå över Forza Motorsport 3 idag – eller, varför inte, köpa en ny tv! 😀

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *