Millennium.

Jag har precis plöjt igenom hela Millennium-trilogin i bokform, det vill säga Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes. Alla dessa tre böcker av Stieg Larsson är fantastiska deckare och jag har fullkomligt slukat dem, en efter en. Med tanke på att jag spenderar minst två timmar i bilen varje dag så har jag läst dem som ljudböcker. Smidigt!

Första filmatiseringen, alltså Män som hatar kvinnor, står redan i dvd-hyllan här hemma. Andra filmen har vi inte sett ännu, men den släpps ju snart på dvd så då blir det inköp direkt! Sen har ju den tredje och sista filmen premiär i november och den vore kul att se på bio, innan den släpps på dvd i mars 2010.

Har du läst Millennium-trilogin? Har du sett filmerna?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *