Nu tar jag helg!

Äntligen fredag igen!

Dagen har jag spenderat på hemmaplan. Vi har besökt en lokal kund och snackat om ett projekt som vi förhoppningsvis skall påbörja där innan årskiftet, om allt går vägen. Vidare har jag köat på bolaget (idiotiskt att komma på sånt här en fredag, men ja ja…). Jag har också hunnit med att  arbeta hemifrån några timmar. Mest förberett inför nästa vecka. Men nu har jag packat ihop för dagen och inväntar Jonte som kommer om en dryg halvtimme. Då blir det bastu, bärs och en ölkorv. Sen bakar vi nog en pizza och sveper några bägare till.

Funderar på om man skulle ta och uppgradera sig till Spotify Premium inför kvällen. Vi får se…

Anyways, en skön helg väntar!

6 kommentarer

  1. Ha en go kväll, och vi får väl häva i oss en pizza eller nåt i Örby vid ett annat tillfälle, men det var kul att du kom upp på en kopp kaffe.

  2. Den ”korta” recensionen på The ugly truth finns nu som önskat. Spotify Premium låter underbart. Grymt nöjd att slippa all reklam. Dessutom får ljudkvalitén sig en liten boost. Som det inte vore nog liksom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *