Ny design!

Ja, det verkar som om det blir ny design på bloggen trots allt.

Jag är inte 100 % nöjd med den här varianten men den känns faktiskt betydligt fräschare än det färglösa grungetema som jag kört ett bra tag nu.

Anyways, temat heter Mystique och tankas med fördel hem från utvecklarens hemsida, då WordPress.org verkar ligga lite bakom i utvecklingen. 😉
Vill du ha en svensk översättning till temat så har jag faktiskt skapat en sådan. Som det bästa på nätet så är denna givetvis gratis och finns att ladda ner borta på WP-Support.se eller släng iväg en kommentar till mig så kan jag skicka över den.

Konstruktiv kritik på temat och översättningen tas gärna emot via kommentarena. Hygglo!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *