Ny översättning till Mystique-temat.

Jag har uppdaterat översättningen till WordPress-temat Mystique för senaste versionen (v1.09b). För er som inte vet, så är detta det tema jag själv använder på min sida idag.

Kom gärna med kommentarer och konstruktiv kritik kring översättningen, så att jag kan göra den ännu bättre i framtida versioner. Tack!

Uppdatering 091024, 22:05.
Milenko, skaparen av Mystique-temat har nu släppt v1.1 av sitt tema och därför har jag uppdaterat språkpaketet. Dock väntar jag på godkännande från WP-Support.se innan det publiceras hos dem, men så fort språkpaketet finns för nedladdning så hittar du länken här.

Uppdatering 091025, 09:46.
Mitt språkpaket för Mystique v1.1 har nu blivit godkänt. Klicka här för att ladda ner!

2 kommentarer

 1. Hej!

  Jag skulle behöva lite hjälp med just detta tema, om du har tid?

  Jag undrar hur man gör för att ladda upp temat med svenska?
  Jag undrar man kan göra så att en förstasidan inte blir själva bloggenm utan en skapad sida?

  Återkom gärna när du har tid.

 2. Hej Toni!

  För att ladda upp temat med svenska som förval så är det viktigt att din wp-config.php-fil innehåller valet för svenska.

  Öppna filen i Anteckningar och leta efter:
  define ('WPLANG', '');
  Ändra så att det ser ut enligt följande
  define ('WPLANG', 'sv_SE');

  Ladda upp filen igen. Nu är svenska förvalt för din blogg och alla teman som stödjer svenska via språkpaket kommer nu att visas på svenska!

  När det gäller din fråga om förstasida, så finns det ett par olika alternativ. Antingen att du placerar bloggen i en underkatalog, typ http://www.mindomän.se/blogg/
  Då kan du låta besökarna komma till en statisk sida om de surfar till din domän. Man kan också i WordPress-inställningarna (Allmänt) ställa in en statisk websida som förstasidan, men bara sidor som finns i din WordPress-databas förstås. Till exempel en ’Om mig-sida’, eller liknande.

  Hoppas det hjälpte dig.
  Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *