Prylsugen.

Vi tänkte dra en sväng till Media Markt i Sisjön idag. Lin ska köpa Wii Sports Resort och själv tänkte jag kolla efter en ny kul pryl. Funderar på en ny NAS… Hade dessutom varit kul med ett nytt tangentbord till datorn. Behöver ha en ny USB-sticka och ett fett SD-kort. Vidare undrar man ju om Media Markt har hunnit få in Apples nya Magic Mouse. Inte troligt… Kanske blir det nåt spel eller en film.

Vi får se vad jag kommer hem med, helt enkelt.

2 kommentarer

  1. Media Markt ligger högst upp på listan bland mina favoritaffärer. Väldigt bra service har de med, i alla fall här i Norrköping. Film är väldigt lätt att man råkar få med sig ett par stycken.. Även om man bara åker dit för att kolla runt lite. ^^

  2. Tjena Dylan!
    Japp, jag håller med dig. Media Markt ligger helt klart i topp även på min lista över prylaffärer. Brukar besöka dem vi har här i Göteborg, men även när jag är på resande fot i Sverige så brukar jag inte missa tillfället att gå in på någon av dem. Däremot har jag missat den i Norrköping… Ännu så länge! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *