Sugen på en Logitech Illuminated Keyboard.

Logitech Illuminated Keyboard

Vi var ju på Media Markt idag och där hittade jag en Illuminated Keyboard från Logitech. Ett riktigt läckert tangentbord i lågprofil, dessutom bakgrundsbelyst! 900 spänn tog dem på Media Markt, vilket kändes lite dyrt. Dessutom fanns det bara ett demoexemplar kvar.

Åkte hem och kollade runt lite på nätet och hittade samma tangentbord hos ett par butiker i Göteborg. Så jag kan lugnt säga att jag är grymt sugen på ett inköp i veckan. Dessutom var det betydligt billigare.

Nån av er läsare som har provat detta tangentbord?

3 kommentarer

  1. Testade tangentbordet lite på Elgiganten i Stockholm. Det var inget fel på skrivkänslan (även om tangentbordet överlag kändes aningen plastigt) Det är inte riktigt tangenter som hos en bärbar dator men nästan. Fick dock inte se hur tangenterna lystes upp eftersom det var något överljust i butiken.

  2. Jag blev såld på det efter att ha känt på det på Media Markt igår så det blev faktiskt inköp idag. Grymt nöjd – tangenterna är tysta och trots plasten så känns det rätt gediget.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *