Tävling: Vinn en inbjudan till Spotify!

Go kvällers bloggläsers!

Jag är på mitt allra givmildaste humör ikväll och för att visa hur mycket jag uppskattar alla er läsare och era kommentarer så kommer här ett tillfälle att kamma hem en inbjudan till musiktjänsten Spotify, eftersom jag råkar ha en sådan som jag bara måste bli av med!

Allt jag begär är att du postar ett smörigt inlägg på din egen blogg/hemsida/Twitter/whetever, där du länkar till magnusjonasson.com och sedan lämnar en kommentar på detta inlägg, innehållande adressen till ditt smör-inlägg.

Inte så svårt va? Bra, då säger vi så! Tävlingen pågår tills på fredag (16/10), då jag kommer dela ut inbjudan till den som skriver smörigast! 😉 Lagom till helgen alltså.

Må bäste man eller kvinna vinna!!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *