Veckans andra teknikköp.

Veckans andra teknikköp för undertecknad bestod i ett återbesök hos Inet ute i Sisjön över lunchen idag. Där köpte jag ett ex av nya Microsoft Windows 7 Professional 64-bit!

Windows 7 Professional

Sneglade rätt länge på Ultimate-versionen, mest eftersom det var motsvarande Vista-version jag köpte för några år sedan. Men snart insåg jag att Ultimate egentligen inte bjuder på något mervärde för min del. Det enda som skiljer den mot Professional verkar vara möjligheten att byta språk på installationen samt stöd för BitLocker-kryptering. Ingen av dessa funktioner använder jag. Så det fick bli Professional istället. Så nu väntar förmodligen ominstallation i helgen, eftersom jag fortfarande kör på 90-dagars trial av Windows 7 Ultimate.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *