Voddler för Mac? Nja!

Yay, så har nu filmtjänsten Voddler släppt sin streamingklient för Mac! Gött, tänkte jag och dunkade hem den igår kväll. Installerade under Leopard på min Mac mini och startade upp.

Det gick bra att skapa konto och browsa bland filmerna men rätt som det var så hängde den sig. Det gick inte ens att tvångsavsluta programmet och jag blev tvungen att boota om Macen hårt. Nytt försök. Kunde inte ens logga in i Voddler den här gången. Bootade om datorn och lät bli att försöka igen.

Väntar på att Voddler släpper en ny version som inte befinner sig i alphastadiet. Gör om, gör rätt!

8 kommentarer

 1. Mm, riktigt trist. Hade sett fram emot att kunna testköra den igår kväll.
  Återstår att provköra det på min MacBook Pro istället. Kör Snow Leopard på den, så man kan ju hoppas att det funkar bättre där.

 2. Jag har precis samma problem, kan inte spela upp filmer utan hänger sig och kräver hard reset. Jag kör Leopard på MBP. Har inte hittat några forumtrådar som tar upp problemet ännu, men har heller inte petat i Voddlers interna. Har du kommit någonvart med Voddler sen den 31 oktober?

 3. Har kört Voddler på min MBP utan problem tidigare. Idag funkade det dock inte! Kanske är något tillfälligt problem!? Låste sig två gånger sedan gav jag upp!

 4. Fyfan vad Voddler suger. Jag måste köra hard reset varje gång jag startat programmet. MBP, Snow Leopard. Nog är det förunderligt att de inte kan bygga en shysst klient. Grrr…..

  1. Tjena Peter!
   När Voddler släppte sin första Mac-klient så var den riktigt riktigt dålig. Nu funkar det faktiskt hyfsat, efter senaste uppdateringen. Vilken version av klienten kör du? Säkerställ att du har laddat ner och installerat den senaste och testa igen.

   Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *