102 viktiga uppdateringar.

Western Digital Caviar Green 640GBSitter här och har just installerat en ny hårddisk och en dvd-brännare i älsklingens dator. Kör just nu Windows Update på ett nyinstallerat Windows Vista Ultimate 64 på den burken, och det finns 102 viktiga uppdateringar att hämta! Plus över femtio stycken frivilliga. Jag lär ha att göra några timmar med bara installationsarbetet på den här burken! Men som tur är har vi fler datorer hemma så jag kan sitta här och slösurfa under tiden som den andra står och tankar.

Det blev förresten en Western Digital Caviar Green 640GB. En tyst och energisnål disk, vilket alltid är trevligt. Hoppas den håller längre än den gamla WD-disken som kraschade. Återstår att göra en infrysning på den och se om vi får loss några filer. Hoppas, hoppas!

2 kommentarer

  1. Tja!
    Tricket att frysa in en hårddisk är gammalt. Det har visat sig att hårddiskar med mekaniska fel, där åtkomst till disken nekas, går att lägga i frysboxen över natten och sedan snabbt koppla in dem i datorn igen. Då kan man, med lite tur, komma åt hårddisken igen såpass att man hinner säkerhetskopiera filer från den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *