En kväll på hotellet.

Igår drog vi till Kinna Hotell, Jonte och jag. Det var inte igår man var där senast! Snacka om nostalgitripp! Det kändes ungefär som när vi var ute i Kinna för 10 år sen. Det var 30+ i dörren, knökfullt med folk och härlig stämning!

Utekvällen föregicks av pizza, öl, bastu och ännu mera öl. När vi kom hem närmare tretiden i morse så fastnade vi framför Xboxen och Wii. Lirade lite grann och somnade in runt 4-tiden. Fick sovit sex timmar och sedan 10-tiden idag så har vi inte gjort många knop.

Just nu sitter jag och installerar Vista 64 på min andra dator, så att älsklingen kan ha den till sina skolarbeten. Windows 7 verkade krångla på den maskinen, så jag går tillbaks till Vista – ett säkert kort! Jobbigt bara att det verkar vara drygt 300 uppdateringar från Windows Update som måste slangas ner…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *