Fars dag.

Idag är det fars dag, vilket betyder social samvaro med tillhörande kaffe och den obligatoriska kakan. Det blir alltså en sväng till farsgubben med en chokladask innan vi åker vidare på lunch hemma hos älsklingens föräldrar. De behövde dessutom ha hjälp av mig med att montera upp nån ny ytterbelysning så trots att det är söndag så passar vi på att förena nytta med nöje!

I övrigt denna grå dag hade jag funderingar på att blåsa min Windows-installation och istället lägga in Windows 7 Professional som jag köpte för nån vecka sen. Kör Ultimate 7’an nu men det är ju bara en trialversion så jag behöver ändå ta höjd för det inom kort. Vi får helt enkelt se om det blir någon tid kvar när vi väl kommer hem.

Men nu är det duschen som gäller. Vi hörs!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *