Första advent.

Tiden går otroligt snabbt just nu, känns det som. Tänk att det redan är den 1’e advent idag.

Jack & Jones Stan Danny JJ-417

Förutom att stöka fram ljusstakar och tomtar så har vi även hunnit med en sväng till Borås. Jag fick shoppingpuls i morse och var tvungen att stilla mina begär. Det blev en tur till Jack & Jones, och därifrån brukar man inte komma tomhänt. Inte den här gången heller. Fick tag på ett par Stan Danny JJ-417. Bleka och rejält slitna jeans. Riktigt snygga!

I övrigt har det varit rätt lugnt här hemma idag. Funderar lite lätt på om jag skulle ta och blåsa min Mac mini och installera Snow Leopard på den. Eventuellt också byta Plex mot XBMC, då det senare har betydligt många fler teman att välja på. Dessutom stödjer XBMC dvd-skivor vilket Plex inte gör i nuläget. Aja, vi får se hur det går med det där projektet… Först tänkte jag i alla fall ta en dusch och värma mig med en kopp the.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *